Muffin Untuk Doorgift Perkahwinan dan Pelbagai Majlis

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera...

Bagi anda yang tercari-cari apakah doorgift yang anda patut berikan kepada tetamu, saya cadangkan untuk anda muffin..Kenapa muffin? sebab tahap ketahanan muffin ni jika disimpan betul-betul lama boleh simpan..Saya pernah simpan dalam 5 hari suhu bilik. Jika diletakkan dalam peti sejuk lagi lah tahan lama..Tapi perlu dipanaskanlah sebelum dimakan..:-D

Muffin ni sesuai dijadikan doorgift untuk perkahwinan, majlis aqiqah, majlis hari jadi atau saja untuk makan-makan untuk portluck ke bagi sesiapa yang sibuk tak dapat nak buat..

Boleh tengok koleksi doorgift di sini serta contoh packaging untuk muffin yer..



Harga boleh dirunding lagi sekiranya tempahan banyak maksudnya melebihi 200pcs ke atas lah.. Oh ya..tempahan muffin doorgift untuk 1000pcs ke atas and akan menerima 2 banner perkahwinan (jika majlis perkahwinan) secara PERCUMA bernilai RM80. 

Erm..Jadi buat tempahan segera sebelum full booked yer..

Anis Homemade Bakery beroperasi dari rumah di Taman Sri Gombak. Hubungi saya untuk keterangan lanjut..

call/sms/whatsapp: 019-3132413 Anis

Tempahan Coklat Homemade untuk Hantaran

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera..

Tempahan Coklat Homemade untuk hantaran pertunangan. Gambar dah hilang dalam simpanan. Tak tahulah macam mana boleh hilang. Mujurlah adik simpan..itupun bahagian luar sahaja..tak pelah boleh nampak juga kan?huhuhu..Tema pink dan biru..35pcs..Selamat Bertunang..


Sebarang tempahan Coklat homemade boleh call/smms/whatsapp: 019-3132413....

Tempahan Kuih Muih

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera..

Tempahan kuih muih boleh dibuat untuk sebarang majlis. Berikut adalah tempahan dari customer. Talam Serimuka, Talam Berlauk, Karipap dan juga Apam snow White..

SERIMUKA


 TALAM BERLAUK


KARIPAP

Packaging untuk kuih

Sebarang tempahan boleh hubungi saya call/sms/whatsapp: 019-3132413

BISKUT RAYA 2014

assalammualaikum dan salam Sejahtera..

Tempahan Biskut Raya untuk tahun 2014 telah dibuka yer.. sila buat tempahan awal sebelum DITUTUP..

Untuk tempahan 5 balang ke atas penghantran PERCUMA sekitar Gombak. Bagi anda yang berada di sekitar UTMKL kami ada agen di sana. Boleh hubungi saya untuk maklumat lanjut.


Sila hubungi saya di talian 019-3132413 untuk malmumat lanjut..

Lava Cheese Cake & Kek Coklat Moist

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera...

Erm..sekarang ni memang famous dengan Lava Cheese Cake ni..MELETOP..LETOP kata orang..Apa Lava Cheese Cake ni yer? haa..jangan tak tahu..ada lagi yang belum tahu tau..setengah orang panggil cheese cake meleleh..apa yang meleleh tu?

Sebenarnya ia merupakan kek ala-ala macam kek span di dalamya..original perisanya adalah vanila..tapi boleh juga diletakkan perasa lain seperti coklat, strawberry, pandan dan sebagainya. Kemudian dilapasi dengan cream cheese yang agak cair sikit..erm..yummy..di lapisan atas tu pula ditaburi dengan parutan cheddar cheese..Dengar pun macam bestkan.??Memang BEST!!!..tambah lagi makan sejuk-sejuk..pergh..memang menambahkan lelemaks badan.hehehe...

Oklah..sebenarnya saya ni tak sempat nak snap gambar tempahan sebelum ni..Bila dah bagi kat customer barulah teringat gambar tak ditangkap lagi..Yang mana adalah yer..


Lagi satu yang tiada dalam gambar ialah Marie Cheese Layer..Marie Cheese Layer ni pula sama juga dengan Lava Cheese Cake ni cumanya dilapisi dengan biskut marie coklat je..

Haaa..ni Kek Coklat Moist pula..Lazat dengan rasa coklat dan keknya yang lembut dan moist..Rugi tau kalau tak cuba..Antara produk Hot Selling Anis Homemade Bakery juga ni..



Untuk sebarang tempahan boleh menghubungi saya:

SMS/Whatsapp: 019-313 2413

Fondant Cupcake Untuk Hantaran

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera..

Wah..lama sungguh saya tak update blog..Dah bersawang-sawang ni..Jenuh nak menyapunya nak mengelapnya..hehehe..

Ok..ini adalah Fondant Cupcake untuk hantaran yang ditempah..Tema Orange Putih..Terima Kasih..


Untuk Tempahan anda boleh hubungi:

sms/whatsapp: Anis 019-313 2413

Blueberry Cheese Tart, Puteri Ayu, Apam Polkodot

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera..

Dah lama x update blog ni yer..Dah bersawang sana sini..hehehe..
Oklah x nak cete panjang..nak masukkan gambar2 tempahan sepanjang bulan September yang lps..

 Tempahan Blueberry Cheese Tart oleh Maisarah..Thanks yer Mai

 Tempahan Apam Polkodot oleh Salsyabilah..Thanks Sal

Tempahan Puteri Ayu dari Salsyabilah lagi..Thanks ya Sal..

Tempahan Cream Puff oleh Mak Su Hafizah..Kastad vanila dan Coklat..Triffle lupa pulak nak snap gmbrnya..huhuhu..Thanks ya maksu..

Tempahan untuk dibuat hantaran oleh Aisya..juga ada tempahan untuk makan2..Thanks ya Aisya..

Tempahan Blueberry Cheese Tart oleh Puan Nora..Walaupun jauh sanggup menempah dengan Anis Homemade Bakery..Terima Kasih Puan Nora kerana mempercayai Anis Homemade Bakery..

Untuk buat sebarang tempahan boleh hubungi saya atau whatsapp di no 019-3132413..